Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονική επίθεση στην Κοπεγχάγη: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον δράστη να κραδαίνει το όπλο στο εμπορικό κέντρο

  Ένα σαραντάρης και δύο νέοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 22χρονου - O δράστης έλεγε πως το όπλο του ήταν ψεύτικο, για να παγιδεύσει τα θύ...

 


Ένα σαραντάρης και δύο νέοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 22χρονου - O δράστης έλεγε πως το όπλο του ήταν ψεύτικο, για να παγιδεύσει τα θύματα - Πολλοί τραυματίες, οι 3 σε κρίσιμη κατάσταση

Νεαρός οπλισμένος με τουφέκι σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε αρκετούς άλλους μέσα σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον ύποπτο, 22χρονο Δανό. Ο νεαρός συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση αφού έφθασε η αστυνομία στο εμπορικό πολυκατάστημα Fields, περί τα μισά της διαδρομής από το κέντρο της πρωτεύουσας της Δανίας προς το αεροδρόμιό της.

«Έχουμε τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», ενημέρωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου ο Σέραν Τόμασεν, ο αξιωματικός της αστυνομίας της πρωτεύουσας της Δανίας που έχει αναλάβει την έρευνα.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα σε αυτό το στάδιο. Σύμφωνα με τον κ. Τόμασεν, ο 22χρονος ήταν γνωστός στην αστυνομία, αλλά «περιφερειακά». «Δεν είναι κάποιος που ξέραμε ιδιαίτερα», είπε. Τα θύματα είναι ένας σαραντάρης και δύο νέοι, οι ηλικίες των οποίων δεν διευκρινίστηκαν. Δεν δόθηκε κανένα άλλο στοιχείο για τους νεκρούς.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail o δράστης εμφανίζεται να κραδαίνει το όπλο του και να κυνηγάει τα θύματά του στο εμπορικό κέντρο:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.