Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαρύ πένθος στην Κάντανο για τον 23χρονο και την 15χρονη που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Σπαρακτικά μηνύματα στα social media

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Κάντανο απ’ όπου καταγόταν η 15χρονη και ο 23χρονος που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου, σ...





Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Κάντανο απ’ όπου καταγόταν η 15χρονη και ο 23χρονος που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου, στην Κρήτη, αλλά και η 23χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της και ένας 17χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε με το αγροτικό όχημα στην Κίσσαμο, με ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα να καταγράφεται στην Κρήτη.

Τα μηνύματα στα social media είναι σπαρακτικά, ειδικά από τους φίλους του 23χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία.


Οι… αριθμοί που σοκάρουν και η σύγκριση με το 2021


Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.

Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.