Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε όλη την Ελλάδα συμβαίνει... Πάτρα: Τοκογλύφος εκβίαζε και απειλούσε δανειολήπτη – Πως τον συνέλαβε η Ασφάλεια

Τοκογλύφος εκβίαζε και απειλούσε δανειολήπτη αφού τον πέτυχε σε ευάλωτη στιγμή. Το θύμα δεν άντεξε άλλο και απευθύνθηκε στην Ασφάλεια. ...





Τοκογλύφος εκβίαζε και απειλούσε δανειολήπτη αφού τον πέτυχε σε ευάλωτη στιγμή. Το θύμα δεν άντεξε άλλο και απευθύνθηκε στην Ασφάλεια.

Το όλο και πιο «φουσκωμένο» χρέος του απέναντι στον τοκογλύφο που τον βρήκε σε στιγμή ανάγκης και του δάνεισε χρήματα με υπέρογκο επιτόκιο, έγινε «θηλιά» στο λαιμό ενός πολίτη από την Πάτρα που έφτασε στο σημείο να αγνοήσει τις απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο απελπισμένος δανειολήπτης κατέφυγε στην Ασφάλεια και υπέβαλε καταγγελία εναντίον του δανειστή, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι εκμεταλλεύτηκε την οικονομική ανάγκη που είχε και του δάνεισε σταδιακά χρηματικό ποσό με ιδιαίτερα υψηλό ετήσιο επιτόκιο.

Όμως, παρ’ όλο που αποκόμισε αρκετά μεγαλύτερο ποσό από αυτό που του είχε δανείσει, απειλούσε τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του, απαιτώντας ακόμη περισσότερα χρήματα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, το θύμα παρέδωσε στον τοκογλύφο 10.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αλλά μόλις εκείνος τα παρέλαβε τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, απειλή και τοκογλυφία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.