Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην τουρκία... Παιχνίδια με την γλώσσα κάνει η μαντηλοφορούσα μεταφράστρια του Ερντογάν και προκαλεί αντιδράσεις!

  ΣΟΚ με την όμορφη μεταφράστρια του Ερντογάν, Μαριάμ Καβακτσί, η οποία αν και ακολουθεί ένα σοβαρό dress code και φορά μαντήλα, έβγαλε φωτ...

 



ΣΟΚ με την όμορφη μεταφράστρια του Ερντογάν, Μαριάμ Καβακτσί, η οποία αν και ακολουθεί ένα σοβαρό dress code και φορά μαντήλα, έβγαλε φωτογραφία σέλφι με τη γλώσσα έξω.

Από τα πυρά δεν ξεφεύγει και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τους Τούρκους χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρόεδρο που έχει μία… τέτοια μεταφράστρια.

Ειδικά στην αναχρονιστική και συντηρητική Τουρκία, στην οποία η θέση της γυναίκας «τοποθετείται χαμηλά», αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός έδωσε «τροφή» για πολλά σχόλια.

Πάντως η αλήθεια είναι πως η όμορφη, νεαρή μεταφράστρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παραμένει μία νέα κοπέλα, και το μόνο που κάνει είναι να συμπεριφέρεται όπως οι κοπέλες της ηλικίας της παγκοσμίως.

Βεβαίως το έκανε σε λάθος χώρα και ειδικά τη στιγμή που στην προεδρία βρίσκεται ο συγκεκριμένος ακραίος πρόεδρος.

Πάντως στο προφίλ της στο Twitter αποφεύγει να ανεβάζει δικές της φωτογραφίες και κάνει κυρίως αναρτήσεις πολίτικού και κοινωνικού περιεχομένου, κάποιες εκ των οποίων φέρουν φωτογραφία του Ερντογάν.

Η Μαριάμ Καβακτσί είναι 32 ετών, κόρη της Μερβέ Καβακτσί, γνωστής πολιτικού, διπλωμάτη και ακαδημαϊκού της Τουρκίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.