Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτούς θα ρίξουμε στη θάλασσα της Κερύνειας... Προκλητική και θλιβερή παράσταση στην Κύπρο από τους κατακτητές για την επέτειο του Αττίλα!

Τελετές, παρελάσεις και εκδηλώσεις στα κατεχόμενα – Προκλητικές δηλώσεις, φτηνά πανηγύρια και επιδείξεις για άλλη μία χρονιά – Ο Οκτάι στη ...





Τελετές, παρελάσεις και εκδηλώσεις στα κατεχόμενα – Προκλητικές δηλώσεις, φτηνά πανηγύρια και επιδείξεις για άλλη μία χρονιά – Ο Οκτάι στη θέση Ερντογάν παρακολουθεί

Το φτηνό show επαναλαμβάνεται. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Στα κατεχόμενα πανηγυρίζουν για την μαύρη 48η επέτειο της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο.

Τελετές, παρελάσεις και εκδηλώσεις. Πανηγύρια…

Οι τελετές για την 20η Ιουλίου ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί στα κατεχόμενα με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο, Φουάτ Οκτάι, να φτάνει αργά χθες το βράδυ στο νησί για την παρέλαση και τους σημερινούς εορτασμούς που διοργάνωσε το ψευδοκράτος.

Αν και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απουσίαζει από τους φετινούς πανηγυρισμούς της ντροπής, το τουρκικό καθεστώς φρόντισε να στείλει πολεμικά πλοία στα κατεχόμενα λιμάνια της Αμμοχώστου και της Κερύνειας, πολεμικά αεροπλάνα και αεροπλάνα επιδείξεως ώστε να σχηματίσουν πάλι στον καταγάλανο ουρανό της Κύπρου το… μισοφέγγαρο.

Η «ηχηρή» απουσία Ερντογάν, αποδίδετε στο γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος προτίμησε να μεταβεί στην Τεχεράνη για συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ιρανό Πρόεδρο για το θέμα των σιτηρών της Ουκρανίας.

Ηχούσαν οι σειρήνες και αυτοί έκαναν φιέστα

Την προκλητικότητά της έδειξε για άλλη μία φορά η τουρκική πλευρά καθώς , την ώρα που στις ελύθερες περιοχές ηχούσαν οι σειρήνες και πραγματοποιούνταν τα μνημόσυνα για τα θύματα της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, στα κατεχόμενα πραγματοποιούσαν φιέστα.

Χθες δόθηκε η έναρξη για τους ντροπιαστικούς εορτασμούς

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη για τους ντροπιαστικούς εορτασμούς δόθηκε από χθες στις 12 το μεσημέρι με 21 πυροβολισμούς και το βράδυ ακολούθησε η ολονύκτια «σκοπιά» (Şafak Nöbeti) στην παραλία της απόβασης στο Πέντε μίλι, που διοργανώνεται για 13η φορά.

Στις 6 χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τελετή μνήμης στο «ηρώο» του Μπογαζιού προς την Καρπασία, το οποίο έχει χτίσει εδώ και μερικά χρόνια ο τουρκικός κατοχικός στρατός. Ακολούθησαν τελετές στους τάφους των Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς.

Δείτε βίντεο από την «παρέλαση» και τις προκλητικές δηλώσεις Οκτάι και Τατάρ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.