Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξι χρόνια πίσω οι Τούρκοι στον αέρα όμως μπορούν να καλύψουν την διαφορά στα δέκα

Έξι χρόνια πίσω οι Τούρκοι στον αέρα όμως μπορούν να καλύψουν την διαφορά αφού τα ραντάρ των νέων Eurofighter Typhoοn όταν αναβαθμιστούν θα...





Έξι χρόνια πίσω οι Τούρκοι στον αέρα όμως μπορούν να καλύψουν την διαφορά αφού τα ραντάρ των νέων Eurofighter Typhoοn όταν αναβαθμιστούν θα γίνουν ισάξια των Rafale.

To βρετανικό υπουργείο Άμυνας θα αναβαθμίσει τα Eurofighter Typhoοn της RAF θα εξοπλιστούν με το υπερσύγχρονο ραντάρ «European Common Radar System Mk2», κάνοντάς τα ισάξια των ελληνικών Rafale.

Έτσι, αν οι Τούρκοι καταλήξουν στην αγορά των Eurofighter τότε θα έχουν μία… ελπίδα όταν η Ελλάδα παραλαμβάνει τα F-35 της αυτοί να έχουν μαχητικά με ραντάρ ισάξιο των ελληνικών μαχητικών.

Βέβαια η Τουρκία θα πρέπει να αναβαθμίσει μεγάλο αριθμό του απαρχαιωμένου στόλου των μαχητικων που διαθέτει, πράγμα που ανεβάζει το χρονικό ορίζοντα του κλεισίματος της ψαλίδας με την Ελλάδα τουλάχιστον δέκα χρόνια μπροστά.

Όταν η Ελλάδα θα έχει 150 μαχητικά 4,5 και 5ης γενιάς η Τουρκία θα παίρνει τα πρώτα νέα Eurofighter Typhoοn με τα αναβαθμισμένα τους ραντάρ.

Να σημειωθεί αρχικά η Τουρκία θα παραλάβει (σ.σ. να τελικά αποφασίσει να οδηγηθεί σε αυτή την επιλογή) τα Tranche 1, που είναι τα παλαιότερα Eurofighter που είναι πολύ δύσκολο να αναβαθμιστουν. Έτσι η Τουρκία θα χάσει και άλλο χρόνο. geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.