Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φαρ Ουέστ η Αθήνα... Αλβανοί, μέλη συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά οι δύο νεκροί λένε οι πληροφορίες...

Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε η Αθήνα. Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσι...



Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε η Αθήνα. Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και συνεχίστηκε στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, οι δύο νεκροί είναι τελικά μέλη της ίδιας συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά.

Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια λίγο μετά τις 21:30. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, τρία αυτοκίνητα και ένα προπορευόμενο μηχανάκι κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση. Όπως αποδείχθηκε όλοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από το πρώτο αυτοκίνητο ένας άνδρας πυροβόλησε τον οδηγό της μηχανής. Τότε, από το δεύτερο αυτοκίνητο κατέβηκε ένα άτομο και ζήτησε τον λόγο από τον ένοπλο, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και αυτόν, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια, από το δεύτερο αυτοκίνητο κατέβηκε ακόμη ένα άτομο για να ζητήσει τον λόγο. Δεν πρόλαβε να πει δεύτερη κουβέντα όμως και παρασύρθηκε από ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι περισσότεροι Αλβανικής καταγωγής, ήταν μέλη της ίδιας ομάδας, σεσημασμένοι για ναρκωτικά.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ο άνδρας που είχε πυροβολήσει τα δύο άτομα νωρίτερα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του, μια mercedes που φέρεται να οδηγούσε η σύντροφός του. Με την απειλή όπλου σταμάτησε ένα διερχόμενο όχημα, κατέβασε τον οδηγό, το έκλεψε και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr μπήκε μέσα σε ένα βενζινάδικο, με το όπλο στο χέρι, και άρχισε να λέει ακατάληπτα πράγματα. Στη συνέχεια, μπήκε σε μια καφετέρια, και ζήτησε να του δώσουν 20 ευρώ. Οι υπεύθυνοι του έδωσαν τα χρήματα κι έφυγε. Όμως την ώρα που έβγαινε, είδε το περιπολικό που περνούσε από το σημείο και ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο δράστης, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.