Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερμανία: Θα ξεμείνουν από χαρτί τουαλέτας λόγω... έλλειψης φυσικού αερίου!

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Βαυαρικής Ένωσης Χαρτιού τόνισε ότι η παραγωγή χαρτιού απαιτεί πολλή θερμότητα, εργατικό δυναμικό...





Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Βαυαρικής Ένωσης Χαρτιού τόνισε ότι η παραγωγή χαρτιού απαιτεί πολλή θερμότητα, εργατικό δυναμικό και ενέργεια

Σύμφωνα με τον Jürgen Schaller, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Βαυαρικής Ένωσης Χαρτιού, η έλλειψη φυσικού αερίου στη Γερμανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στην παραγωγή χαρτιού. Οι συσκευασίες φαρμάκων και το χαρτί τουαλέτας θα βρίσκονται σε κίνδυνο.

Χρειάζεται όχι μόνο για την εκτύπωση εφημερίδων αλλά και για την παραγωγή χαρτιού συσκευασίας για την αποθήκευση και τη μεταφορά προϊόντων.

"Το χαρτόνι χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα υγιεινής, όπως το χαρτί τουαλέτας. Με την τρέχουσα αστάθεια, πολλά προϊόντα θα μπορούσαν να γίνουν σπάνια", δήλωσε ο Schaller.

Η παραγωγή χαρτιού απαιτεί πολλή ενέργεια, καθώς πρέπει να στεγνώσει καλά. Ο Schaller τόνισε ότι η παραγωγή χαρτιού απαιτεί πολλή θερμότητα, εργατικό δυναμικό και ενέργεια. Η υπάρχουσα τεχνολογία δεν μπορεί να αλλάξει γρήγορα.

Νωρίτερα, τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι εάν η Ευρώπη μειώσει την κατανάλωση φυσικού αερίου κατά 15%, δεν θα επιβιώσει αυτόν τον χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.