Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: «Μια ριπή ανέμου μας έφερε τούμπα» – Συγκλονίζει ο μηχανικός που διασώθηκε

Συγκλονίζει ο Μολδαβός μηχανικός που διασώθηκε μετά την πτώση του ελικοπτέρου με τους δυο νεκρούς στη Σάμο. Ο διασωθείς περιέγραψε τις δραμ...





Συγκλονίζει ο Μολδαβός μηχανικός που διασώθηκε μετά την πτώση του ελικοπτέρου με τους δυο νεκρούς στη Σάμο.

Ο διασωθείς περιέγραψε τις δραματικές στιγμές λέγοντας πως όταν κατέβηκαν να πάρουν νερό, μια ριπή αέρα χτύπησε το αεροσκάφος και τους έφερε τούμπα. «Μια ριπή ανέμου μας έφερε τούμπα», έλεγε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα θυμάται ανάφερε ότι βγήκαν όλοι από το ελικόπτερο κατά την πρόσκρουση ωστόσο στην συνέχεια χάθηκαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σχετικά με τους νεκρούς ο ένας πιθανότατα να πνίγηκε και ο άλλος να χτύπησε το κεφάλι και να μην μπορούσε να αντιδράσει

Το ελικόπτερο επιχειρούσε να σβήσει τη μεγάλη φωτιά στη Σάμο έπεσε στη θάλασσα στη θαλάσσια περιοχή Πλάκα νοτιοδυτικά του νησιού έχοντας τέσσερις επιβαίνοντες.

Νεκροί είναι ο ΄Ελληνας σύνδεσμος και τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, ενώ σώοι και καλά στην υγεία τους είναι ο μηχανικός του ελικοπτέρου που είναι Μολδαβός και ο χειριστής επίσης Μολδαβός που ήταν ο τελευταίος που διασώθηκε κολυμπώντας στην ακτή.



Το ελικόπτερο που επιχειρούσε στην κατάσβεση πυρκαγιάς στη Σάμο, κατέπεσε το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στην επιχείρηση για την έρευνα και τον εντοπισμό των επιβαινόντων του ελικοπτέρου συμμετείχαν τέσσερα πλωτά σκάφη του λιμενικού, ένα ναυαγοσωστικό, ιδιωτικά σκάφη, δύο ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού και ένα της πολεμικής αεροπορίας.

Φωτογραφία samos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.