Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: Βούλγαροι... Κλείδωσαν στο αυτοκίνητο τα τέσσερα παιδιά τους και πήγαν για… σουβλάκια!

Οργή προκαλούν όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στις Σέρρες. Ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 ετών που είχαν πάει για μπάνιο στις...




Οργή προκαλούν όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στις Σέρρες. Ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 ετών που είχαν πάει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

Τα παιδιά, ηλικίας από 2 έως 8 ετών, τα είδαν αστυνομικοί μόνα τους να κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια. Εκείνα δεν αντιδρούσαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να σπάσουν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης. Άμεσα φρόντισαν για νερό και για τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται ότι οι γονείς όση ώρα έτρωγαν δεν είχαν οπτική επαφή με το αυτοκίνητο. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο για περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.