Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Ρώσοι προετοιμάζουν την αλλαγή του ονόματος της Μαριούπολης σε «Ζντάνοφ» όπως επί Σοβιετικής Ένωσης!

Οι Ρώσοι σε μια πρωτόγνωρη κίνηση εξετάζουν ένα ακόμα πλήγμα στον ελληνισμό με την μετονομασία της Μαριούπολης σε «Ζντανοφ» όπως ήταν το όν...




Οι Ρώσοι σε μια πρωτόγνωρη κίνηση εξετάζουν ένα ακόμα πλήγμα στον ελληνισμό με την μετονομασία της Μαριούπολης σε «Ζντανοφ» όπως ήταν το όνομα της πόλης επί Σοβιετικής Ένωσης

Μαζί με το θέμα της διεξαγωγής ενός ψευδο-δημοψηφίσματος, οι Ρώσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετονομάσουν την ουκρανική πόλη Μαριούπολη σε Ζντάνοφ.

Αυτό αναφέρθηκε σε μήνυμα στο κανάλι Telegram του συμβούλου του δημάρχου της πόλης Μαριούπολης Πιοτρ Αντριουσένκο.

"Σε συνέντευξη με τους Ρώσους, ο Vasyl Turyanitsa, επικεφαλής του κινήματος των βετεράνων της αφγανικής κατοχής, είπε ότι μαζί με το ψευδο-δημοψήφισμα σκέφτονται να μετονομάσουν τη Μαριούπολη σε Zhdanov", δήλωσε ο Andryushchenko.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ρώσοι παρέχουν στους κατοίκους της Μαριούπολης πόσιμο νερό ακατάλληλο για κατανάλωση, το οποίο αντλείται από τους ποταμούς της Μαριούπολης. . "Με απλά λόγια, το νερό λαμβάνεται από ανοικτές δεξαμενές από ποτάμια και λίμνες αναμεμειγμένο με περιττώματα. Το νερό αυτό αποτελεί απειλή και προϋπόθεση για μολυσματικές ασθένειες (ιδίως δυσεντερία)", τόνισε.

Ο Andryushchenko είπε επίσης ότι οι Ρώσοι χτίζουν τσιμεντένιους στρατώνες για τη μερική επανεγκατάσταση των κατοίκων της πόλης στην περιοχή Primorsky. "Τα κτίρια Putinki αντικαθιστούν τα κτίρια Χρουστσόφ", πρόσθεσε.

Υπήρξαν επίσης πρόσφατες αναφορές για την εκτίναξη των τιμών των τροφίμων στη Μαριούπολη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.