Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η πορεία του κινέζικου πυραύλου που θα συντριβεί στη Γη – Οι περιοχές της Ελλάδας που «κινδυνεύουν»

  Ανησυχία επικρατεί για την πορεία του κινέζικου πυραύλου CZ-5B, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται να πέσουν τα συντρίμμια του στη γη με...

 



Ανησυχία επικρατεί για την πορεία του κινέζικου πυραύλου CZ-5B, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται να πέσουν τα συντρίμμια του στη γη με τις πιθανότητες, όμως, να προσγειωθούν σε κατοικημένη περιοχή να είναι λίγες.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πύραυλος πιθανότατα να μπει στην ατμόσφαιρα της γης στις 20.24 ώρα Ελλάδα έχοντας μια απόκλιση μιας ώρας με την πορεία του να διαγράφεται στο παρακάτω tweet.



Πρόκειται για τον πύραυλο Long March 5B (CZ-5B), τα συντρίμμια του οποίου μπορεί να μπουν στη γήινη ατμόσφαιρα με έναν ανεξέλεγκτο τρόπο, στο διάστημα μεταξύ της 30ης και 31ης Ιουλίου όπως αναφέρει το Forbes.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι δύο περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει πιθανότητα να πέσουν τα συντρίμμια του πυραύλου είναι η Βόρεια Ελλάδα και η Κρήτη.

Το στάδιο του προωθητικού πυραύλου CZ-5B παραμένει σε μια αργά απομειούμενη χαμηλή τροχιά σύμφωνα με την ομάδα Προμηθέας.

Η EASA με ανακοίνωσή της αναφέρει τις περιοχές που ενδέχεται να πέσουν κομμάτια του πυραύλου στην Ευρώπη. Εκτός από την Ελλάδα επίφοβες είναι Βουλγαρία, Γαλλία, Ισπανία, Μάλτα, Ιταλία, και Πορτογαλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.