Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δύο οι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια... Δύο και οι τραυματίες Αστυνομικοί...

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (2/7), με το αιματηρό επεισόδιο να ξεκινάει στα στα Κάτω Πατήσια και να καταλήγει...



Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (2/7), με το αιματηρό επεισόδιο να ξεκινάει στα στα Κάτω Πατήσια και να καταλήγει στους Αγίους Αναργύρους! Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν στις 21.30 το βράδυ οπότε έπεσαν πυροβολισμοί στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία πνοή του.

Ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε, στη συνέχεια έφυγε από το σημείο με αυτοκίνητό και στο δρόμο, φέρεται να τραυμάτισε ακόμα ένα άτομο στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε στο newsit.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με αυτόν, ο δράστης, σταμάτησε με την απειλή όπλου ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, έβγαλε έξω τον οδηγό, πήρε το όχημα και εξαφανίστηκε!

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και άρχισαν να τον καταδιώκουν. Οι καταδίωξη κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους όπου ο άνθρωπος έπεσε τελικά νεκρός μετά από πυροβολισμούς. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί. Ο ένας στην ωμοπλάτη και στο πόδι και ο δεύτερος στο πόδι…

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης που έπεσε νεκρός, έκανε και ληστεία σε βενζινάδικο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.