Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα επίθεση και απειλές Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει την Συνθήκη της Λωζάνης. Θα την μάθει...»

Συνέντευξη στο κρατικό κανάλι TRT έδωσε ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της Δευτέρας (25/7) και δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει και ...





Συνέντευξη στο κρατικό κανάλι TRT έδωσε ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της Δευτέρας (25/7) και δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει και πάλι και να επιτεθεί στην Ελλάδα και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

“Νομίζω ότι ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει ότι η κυριαρχία αυτών των νησιών δόθηκε με μη στρατιωτικό καθεστώς. Νομίζω ότι θα το μάθει”, είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, στο κρατικό κανάλι TRT.

Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε για… χιλιοστή φορά την έντονη δυσαρέσκεια του για την επιτυχημένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: “Γευματίσαμε στο Αρχοντικό Vahdettin. Του είπα “ας μην μπλέξουμε τρίτους, ας αποκτήσουμε μία απευθείας γραμμή, ας διαπραγματευτούμε”. Μετά τρεις εβδομάδες, έκανε την ομιλία του στο Κογκρέσο. Από εκεί πήγε στο Νταβός. Έκανε παρόμοια πράγματα. Είπε: Η Τουρκία έκανε αυτό και εκείνο”… Η Ελλάδα προσπαθεί να μας εμποδίσει να αγοράσουμε αεροπλάνα για τις ανάγκες της ασφάλειας μας. Λένε “μην τα δώσετε στην Τουρκία”. Οι ενέργειες της Ελλάδας είναι αντίθετες όχι μόνο στη Συμφωνία της Λωζάνης, αλλά και στη Συμφωνία του Παρισιού. Νομίζω ότι ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει ότι η κυριαρχία αυτών των νησιών δόθηκε με μη στρατιωτικό καθεστώς. Νομίζω ότι θα το μάθει”.

Προχωρώντας εν συνεχεία σε απειλές Τούρκος πρόεδρος είπε τα εξής: «Σε οποιοδήποτε αρνητικό βήμα κατά της Τουρκίας, θα αντιδράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.