Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Φωτιά στη Μεσόγειο τον Δεκαπενταυγουστο...!!! Ανακοινώθηκε ότι βγαίνει στην Ελληνική ΑΟΖ το νέο τουρκικό γεωτρύπανο Abdulhamid Han!

Σε οποιδήποτε σημείο της Μεσογείου και αν κινηθείο το τουρκικό γεωτρύπανο... σε Ελληνική ΑΟΖ θα είναι, είτε Κυπριακή είτε Ελλαδική... Φωτιά ...




Σε οποιδήποτε σημείο της Μεσογείου και αν κινηθείο το τουρκικό γεωτρύπανο... σε Ελληνική ΑΟΖ θα είναι, είτε Κυπριακή είτε Ελλαδική...

Φωτιά στον Αύγουστο βάζει η τουρκία!

Ανακοίνωση-πρόκληση εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας προαναγγέλλοντας ότι το νέο γεωτρύπανο, Αμπντούλ Χαμίτ Χαν, «θα κατευθυνθεί στο σημείο εργασίας του στις αρχές Αυγούστου».

Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές των τουρκικών ΜΜΕ, η πρώτη περιοχή γεωτρήσεων του νέου τουρκικού γεωτρύπανου, αναμένεται να είναι η Ανατολική Μεσόγειος.

«Το τεράστιο πλοίο μήκους 238 μέτρων και πλάτους 42 μέτρων θα προχωρήσει τις εργασίες του στην “Γαλάζια Πατρίδα” και ήδη προκαλεί το ενδιαφέρον των πολιτών», μετέδωσε το τουρκικό κανάλι A Haber...

Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Fatih Dönmez δήλωσε ότι συζητήθηκαν 5-6 εναλλακτικές λύσεις για την πρώτη θέση υπηρεσίας του πλοίου γεώτρησης Abdulhamid Han, "Ελπίζω να κάνουμε υπομονή για έναν ακόμη μήνα. Η θέση υπηρεσίας πιθανότατα θα είναι η Μεσόγειος. "

Το τέταρτο πλοίο γεωτρήσεων που θα ενταχθεί στον τουρκικό στόλο που αναζητά υδρογονάνθρακες στις θάλασσες βρίσκεται εδώ και καιρό στο λιμάνι Taşucu της Μερσίνης. Το γεωτρύπανο Abdülhamid Han, πρόσφατα βάφτηκε κόκκινο και λευκό και πάνω του σχεδιάστηκε η τουρκική σημαία.

Το πλοίο είναι ικανό για γεωτρήσεις σε βάθος έως 12.200 μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.