Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διασωληνωμένη στο Ρίο 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω

Το κοριτσάκι ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού και έχασε τις αισθήσεις του... Το απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα, κατέληξε σε εφιάλτη για ένα εξάχ...




Το κοριτσάκι ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού και έχασε τις αισθήσεις του... Το απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα, κατέληξε σε εφιάλτη για ένα εξάχρονο κοριτσάκι και τους γονείς του, στην παραλία της Ζαχάρως.

Το κοριτσάκι, ενώ έπαιζε στη θάλασσα, το απόγευμα λίγο μετά τις 4.00, ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού και έχασε τις αισθήσεις του. Η μητέρα του αντιλήφθηκε αμέσως τι συμβαίνει και σε κατάσταση πανικού, έβγαλε το παιδί από την θάλασσα προσπαθώντας να το επαναφέρει.

Ναυαγοσώστης που βρισκόταν κοντά στο σημείο, έσπευσε προκειμένου να βοηθήσει το κοριτσάκι. Άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη μικρούλα και την μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Στο νοσοκομείο το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή αλλά οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν και να το διασωληνώσουν. Στη συνέχεια η μικρούλα, διασωληνωμένη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της και να την κρατήσουν στη ζωή.

Το εξάχρονο κοριτσάκι μαζί με τους γονείς και την αδελφούλα του, είχαν έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μακρίσια, από όπου κατάγονται, για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, από την Ελβετία όπου διαμένουν μόνιμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.