Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται κι άλλο εξώγαμο...!!! Ρωσία: «Ο Πούτιν ετοιμάζεται πάλι να γίνει πατέρας στα 69 του»

Ένα ακόμη παιδί ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα θα γίνει ξανά πατέρας σε ηλικία 69 ετών. Αν και πα...





Ένα ακόμη παιδί ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα θα γίνει ξανά πατέρας σε ηλικία 69 ετών.

Αν και παραμένει άγνωστος ο αριθμός των παιδιών του Ρώσου προέδρου, ο Πούτιν φέρεται να έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά από την 39χρονη Αλίνα Καμπάεβα. Τώρα το ζευγάρι περιμένει μία κόρη, σύμφωνα με το General SVR Telegram, ένα διαδικτυακό λογαριασμό που λέγεται ότι έχει… «εσωτερική» ενημέρωση από το Κρεμλίνο.

Οι ίδιες αναφορές υποστηρίζουν ότι όταν του ανακοινώθηκε η είδηση, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν φάνηκε να χαίρεται: «Έχω ήδη αρκετά παιδιά και είχα αρκετές κόρες πριν από πολύ καιρό», φαίνεται να είπε. Η ιδιωτική ζωή του Πούτιν καλύπτεται από μυστικότητα και δεν είναι γνωστό πόσα παιδιά έχει ο Ρώσος πρόεδρος.

Τον Μάρτιο του 2015, είχε αναφερθεί ότι η Καμπάεβα γέννησε έναν γιο σε VIP κλινική στην Ελβετία και το 2019 φέρεται να γέννησε δίδυμα στη Μόσχα. Όμως ένας Ελβετο-Ρώσος γυναικολόγος δήλωσε στον ελβετικό Τύπο το 2022 ότι και οι δύο γεννήσεις ήταν αγόρια, κάτι που σημαίνει ότι ο Πούτιν έχει δύο γιους ηλικίας 7 και 3 ετών από την έγκυο, πλέον, κρυφή… ερωμένη του.

Οι πιο γνωστές κόρες του είναι η ακαδημαϊκός και επιχειρηματίας Μαρία Βορότσοβα, 37 ετών, και η επιστήμονας και πρώην χορεύτρια Κατερίνα Τιχόνοβα, 35 ετών, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Λουντμίλα. Και στις δύο έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη Δύση από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.