Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: 53χρονος μπήκε στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν η κόρη του με φίλη της και έκανε χειρονομίες στη 13χρονη

Για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα μία 13χρονη κατηγορείται 53χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίο...





Για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα μία 13χρονη κατηγορείται 53χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του ο πατέρας της ανήλικης. Ο άνδρας κατηγορείται πως έκανε χειρονομίες σε φίλη της κόρης του όσο αυτή κοιμόταν ακριβώς δίπλα της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε ακατάλληλες για ανήλικους ταινίες.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (3/7) στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου. Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν (και κοιμόταν) η φίλη της.

Η κοπέλα είπε στον πατέρα της τι πέρασε στο σπίτι της φίλης και αυτός έκανε μήνυση στον 53χρονο

Η ανήλικη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, φέρεται την ίδια μέρα να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία.

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Ζήτησε και πήρε αναβολή, με το Δικαστήριο να διατηρεί την κράτησή του. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και κάνει λόγο για παρεξήγησ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.