Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάρτε κάτι πολύ χρήσιμο... Ειδική στην κυβερνοασφάλεια αποκαλύπτει τις 5 εντολές για password που θέλει 41 χρόνια για να το χακάρουν

Στις μέρες μας οι κυβερνοεπιθέσεις, δεν αποτελούν «πονοκέφαλο» μόνο για τους πλούσιους και όσους έχουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικ...




Στις μέρες μας οι κυβερνοεπιθέσεις, δεν αποτελούν «πονοκέφαλο» μόνο για τους πλούσιους και όσους έχουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Στο στόχαστρο μπαίνουν και τα πιο χαμηλά κοινωνικά στρώματα, καθώς θεωρούν πιο εύκολα στο να εξαπατηθούν και να την πατήσουν.

Για αυτό είναι αναγκαίο άπαντες να έχουν ένα ισχυρό passwrod στις συσκευές τους και γενικότερα στις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν, προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μία TikToker λοιπόν που ισχυρίζεται πως είναι ειδική στα θέματα κυβερνοασφάλειας, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου έδωσε τις συμβουλές της.

Αποκάλυψε πως ένας κωδικός με 6 χαρακτήρες μπορεί να «σπάσει» σε μόλις 1 δευτερόλεπτο, ενώ αυτός με 7 σε 1 λεπτό. Με 8 χρειάζεται 1 ώρα και αυτός με τους 9 θέλει 3 μέρες.

Στη συνέχεια όμως δίνει την σημαντική συμβουλή της που περιλαμβάνει ουσιαστικά 5 εντολές.

  • Να έχει 11 χαρακτήρες
  • Να έχει γράμματα
  • Να έχει σύμβολα
  • Να έχει άγνωστες λέξεις
  • Να μην περιλαμβάνει ονόματα

Αν κάποιος ακολουθήσει τις... εντολές αυτές, τότε το password που θα έχει φτιάξει, θα χρειάζεται 41 χρόνια για να το σπάσει κάποιος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.