Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπάτα: Ξυλοκόπησε την γυναίκα του μπροστά στην 4χρονη κόρη τους και απείλησε να αυτοκτονήσει

Ένας καβγάς μεταξύ του ζευγαριού εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό - Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία - Η γυναίκα ζήτησε από τους αστυνομικούς ν...





Ένας καβγάς μεταξύ του ζευγαριού εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό - Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία - Η γυναίκα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον προλάβουν να μην κάνει κακό στον εαυτό του

Παρολίγον τραγωδία στα Σπάτα όπου 40χρονος άνδρας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει 34χρονη σύζυγό του μπροστά στο τεσσάρων ετών παιδί τους και μετά πήγε να αυτοκτονήσει.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη το απόγευμα όπου ο 40χρονος άνδρας πήγε να δει την εν διαστάσει σύζυγό του και την 4χρονη κόρη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και ενώ η ώρα είχε περάσει, ξαφνικά μάλωσε με την σύζυγό του και άρχισε τις φωνές, μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρη τους, η κατάσταση ξέφυγε και ο 40χρονος χτύπησε την 34χρονη αρκετές φορές στο σώμα της.

Οι γείτονες, ακούγοντας μεγάλη φασαρία από το σπίτι του ζευγαριού, γνωρίζοντας και το παρελθόν τους, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση προκειμένου να μην συμβεί τίποτα χειρότερο. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης, ο οποίος είχε καταλάβει ότι έκανε κακό στην γυναίκα του μπροστά στην κόρη τους έστειλε μήνυμα σε έναν γείτονά του με το οποίο τον ενημέρωνε πως θα αυτοκτονήσει..protothema.gr

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης φτάνοντας στο σπίτι του τσακωμού συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε φασαρία ωστόσο χτύπησαν την πόρτα προκειμένου να ερευνήσουν την καταγγελία. Η 34χρονη τους άνοιξε την πόρτα και τους είπε να τρέξουν να βοηθήσουν τον 40χρονο πατέρα του παιδιού της καθώς έχει κλειδωθεί στην πίσω πλευρά του σπιτιού και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Αμέσως οι άντρες της αστυνομίας προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα του αυτόχειρα όμως την είχε κλειδωμένη και αναγκαστικά χρησιμοποίησαν το διπλανό σπίτι προκειμένου να πηδήξουν στο σημείο που βρισκόταν ο 40χρονος άντρας.

Ο αστυνομικός που πήγε πρώτος στο μέρος όπου βρισκόταν ο 40χρονος είδε τον άντρα κρεμασμένο με σχοινί στην κουπαστή της σκάλας του σπιτιού του, χωρίς τις αισθήσεις του, αμέσως έτρεξε να τον βοηθήσει και κόβοντας με σουγιά το αυτοσχέδιο βρόγχο. Ο 40χρονος άντρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο εν ζωή όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια εξετάστηκε από ψυχιάτρους προκειμένου να λάβει ψυχιατρική αγωγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.