Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαϊμού στην Ινδία άρπαξε μωρό 4 μηνών από τα χέρια των γονιών του και το πέταξε από ταράτσα... Aκαριαίος θάνατος..

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα μωρό τεσσάρων μηνών στο χωρίο Dunka της Ινδίας. Μια ομάδα εξαγριωμένων μαϊμούδων εμφανίστηκε στην ταράτσα που βρισκ...




Φρικτό θάνατο βρήκε ένα μωρό τεσσάρων μηνών στο χωρίο Dunka της Ινδίας. Μια ομάδα εξαγριωμένων μαϊμούδων εμφανίστηκε στην ταράτσα που βρισκόταν με την οικογένειά του και μια από αυτές το άρπαξε και το πέταξε στο κενό.

Το περιστατικό έγινε στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, όπου συνηθίζεται να κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες ελεύθερες.

Η οικογένεια βρισκόταν στην ταράτσα του τριώροφου σπιτιού της και απολάμβανε ένα ήσυχο βράδυ Παρασκευής, όταν ξαφνικά μια ομάδα μαϊμούδων ανέβηκε στη στέγη και τους περικύκλωσε.

Μετά από μάταιες προσπάθειες να τις διώξουν, οι δύο γονείς έτρεξαν προς τις σκάλες σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν, αλλά ο πατέρας, που κουβαλούσε τον γιο του, σκόνταψε και έριξε το παιδί.

Πριν προλάβει κάποιος από τους δύο γονείς να αντιδράσει, μια από τις μαϊμούδες άρπαξε το αγοράκι από το χέρι και το πέταξε από την ταράτσα.

Αναστατωμένοι, οι γονείς κατάφεραν να μπουν πίσω στο σπίτι και να κατέβουν τις σκάλες για να βοηθήσουν τον γιο τους, ο οποίος όμως πέθανε ακαριαία



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.