Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παγκόσμια ρόμπα η 45χρονη λαμπερή κληρονόμος που κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 14χρονο τέσσερις φορές σε μία μέρα

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης είναι η 45χρονη κληρονόμος αλόγων Savannah Daisley, μητέρα δύο παιδιών, που φαίνετα...





Αντιμέτωπη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης είναι η 45χρονη κληρονόμος αλόγων Savannah Daisley, μητέρα δύο παιδιών, που φαίνεται να έκανε σεξ με έναν 14χρονο τέσσερις φορές σε μία μόλις μέρα.

Η 45χρονη βρέθηκε την Τρίτη ενώπιον του τοπικού δικαστηρίου του Waverley στο Σίδνεϊ, με τη δικαστή Jaqueline Milledge να αρνείται την αποφυλάκισή της με εγγύηση, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «άκρως δυσάρεστες».

Η εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία είναι κόρη του διάσημου Αυστραλού εκτροφέα αλόγων Ross Daisley, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώα. Σύμφωνα με την Αστυνομία παρενόχλησε τον ανήλικο τέσσερις φορές στις 20 Μαΐου, ενώ παραμένει ασαφές αν οι δυο τους γνωρίζοντας πριν το σεξ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ντάνιελ Ρίτσαρντσον ένας από τους αστυνομικούς τού μίλησε για μια ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία η κληρονόμος ακούγεται να παραδέχεται ότι φίλησε τον έφηβο. Η Daisley φαίνεται όμως να μην θυμάται τίποτα από όσα είχε πει καθώς εκείνη τη στιγμή ήταν μεθυσμένη.

«Ακούγεται να λέει «νόμιζα ότι θα καλούσες την Αστυνομία, νόμιζα ότι είχαμε κρύψει όλο αυτό σε ένα μικρό κουτί και το είχαμε πετάξει βαθιά στη θάλασσα» είπε η εισαγγελέας αναφερόμενη στη συνομιλία. Το τηλεφώνημα θα μπορούσε να είναι καταδικαστικό για την ίδια. Έγιναν ομολογίες που αποτελούν ένα πολύ σοβαρό στοιχείο» πρόσθεσε.

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει διαγραφεί όμως σε ένα screenshot από πρόσφατη δημοσίευση, το οποίο δημοσίευσε το news.com.au, έλεγε ότι ήταν καθαρή από αλκοόλ εδώ και 223 μέρες. Έλεγε επίσης ότι είχε χωρίσει από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται: «Σε μια σειρά ετών η Savannah έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να αποτοξινώσουν το σώμα τους, να χάσουν βάρος, να θεραπεύσουν την πέψη τους, να βελτιώσουν τη δύναμη και τη φυσική τους κατάσταση, να εξαλείψουν το στρες, να αντιστρέψουν τη διαδικασία της γήρανσης, να ξεπεράσουν διάφορες δυσμενείς συνθήκες υγείας μέσω των πλεονεκτημάτων της αποτοξίνωσης και είναι παθιασμένη με αυτό»

Η 45χρονη είναι συγγραφέας δύο βιβλίων του, «14 Day Smart Cleanse» και του επερχόμενου «Epigenetics», το οποίο πρόκειται να εξετάσει πώς «το στρες και οι τοξίνες έχουν επιζήμια επίδραση στη λειτουργία και τη δομή των κυττάρων».

Ο πατέρας της Daisley, Ross Daisley, έγινε διάσημος όταν το καθαρόαιμο άλογο Choisir κέρδισε τις διάσημες ιπποδρομίες Royal Ascot και Newmarket το 2003. Προσφέρθηκε να πληρώσει εγγύηση 10.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη υπό όρους, αλλα ο δικαστής αρνήθηκε την προσφορά.

Η Daisley θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα μέχρι την επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο στις 23 Αυγούστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.