Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Παρέα δέκα Γεωργιανών πλακώθηκαν στο ξύλο και γρονθοκόπησαν 37χρονο που πήγε να τους χωρίσει

Η σύζυγός του πετούσε γλάστρες από το μπαλκόνι για να τους σταματήσει - Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία η οποία εντόπισε σε κοντινή οδό ά...




Η σύζυγός του πετούσε γλάστρες από το μπαλκόνι για να τους σταματήσει - Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία η οποία εντόπισε σε κοντινή οδό άνδρα να τρέχει χωρίς μπλούζα - Δείτε φωτογραφίες



Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, πλησίον της οδού Δελφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μια παρέα περίπου δέκα ατόμων από την Γεωργία πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να χτυπιούνται με κλωτσιές και μπουνιές έξω από ένα εστιατόριο και μπροστά στα έντρομα ματιά δεκάδων ανθρώπων

Το άγριο σκηνικό μεταφέρθηκε στην παρακείμενη οδό Αντ. Νάστου. Ένας 37χρονος αντιλήφθηκε όσα γίνονταν και βλέποντας την παρέα των Γεωργιανών να παίζουν ξύλο στον δρόμο της γειτονιάς του, φέρεται ότι επιχείρησε να μπει στην μέση για να τους ηρεμήσει. Τότε, τα άτομα στράφηκαν εναντίον του και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο.





Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του θύματος που άκουσε τις φωνές και τη φασαρία, βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι συμβαίνει και μόλις αντιλήφθηκε ότι τα άτομα χτυπούν τον σύζυγό της ξεκίνησε να πετάει γλάστρες από το μπαλκόνι για να τους σταματήσει, ενώ στη συνέχεια κατέβηκε στον δρόμο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.




Άνθρωποι της γειτονιάς και περαστικοί που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν κάλεσαν το 100 και άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Τα άτομα είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα ένα άτομο να τρέχει χωρίς μπλούζα σε κοντινή οδό και προχώρησαν στην προαγωγή του.

Ο 37χρονος τραυματίστηκε από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

«Νομίζαμε έπεφταν πυροβολισμοί» ανέφεραν άνθρωποι της γειτονιάς οι οποίοι πετάχτηκαν έντρομοι όταν άκουσαν την φασαρία κάτω από το σπίτι τους, ενώ μόλις έφτασε η αστυνομία κατέβηκαν στον δρόμο για να δουν αν έχουν προκληθεί φθορές στα οχήματά τους από τις γλάστρες που έπεφταν «βροχή».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.