Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήρθαν κι απόψε και τους αφήσαμε και προσγειωθήκανε.... Τούρκοι στο Αιγαίο με 37 παραβιάσεις από F-16 και UAV!

Σε όλες τις περιπτώσεις αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα μαχητικά αεροσκάφη «ετοιμότητος» (readiness) της Ελληνικής αεραμύνης, που έ...




Σε όλες τις περιπτώσεις αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα μαχητικά αεροσκάφη «ετοιμότητος» (readiness) της Ελληνικής αεραμύνης, που έσπευσαν για την αντιμετώπισή τους

Συνεχίζουν και σήμερα την προκλητική και παραβατικήτους συμπεριφορά οι Τούρκοι στο Αιγαίο, με 7 παραβάσεις και 37 παραβιάσεις, συμφώνως με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε πριν λίγη ώρα το ΓΕΕΘΑ, όπως μεταδίδουν τα parapolitika.gr.

Συμφώνως με τα στοιχεία αυτά, σήμερα, 3 «ζευγάρια» F-16 και 2 μεμονωμένα Μη Επανδρωμένα Αερο-οχήματα (UAV), συνολικώς 8 αεροσκάφη, από τα οποία 2 μαχητικά ήταν οπλισμένα, πραγματοποίησαν 7 παραβάσεις των Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας (ΚΕΚ) στο FIR Αθηνών και 37 παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου (ΕΕΧ) στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Από τις προαναφερθείσες 37 παραβιάσεις του ΕΕΧ, οι 15 πραγματοποιήθηκαν από τα μαχητικά και οι υπόλοιπες 22 από τα 2 UAV.

Σε όλες τις περιπτώσεις αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα μαχητικά αεροσκάφη «ετοιμότητος» (readiness) της Ελληνικής αεραμύνης, που έσπευσαν για την αντιμετώπισή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.