Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη 25χρονος στρατιωτικός – Κατηγορείται ότι προξένησε ζημιές σε μπαρ και χτύπησε υπάλληλο

Ο 25χρονος συνελήφθη στον Πειραιά γιατί προξένησε ζημιές σε μπαρ και χτύπησε έναν υπάλληλο – Είναι κάτοικος Γαλλίας και είχε επάνω του ένα...





Ο 25χρονος συνελήφθη στον Πειραιά γιατί προξένησε ζημιές σε μπαρ και χτύπησε έναν υπάλληλο – Είναι κάτοικος Γαλλίας και είχε επάνω του ένα στιλέτο με λάμα μήκους 8,5 εκ., μία σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη αστυνομική ράβδο

Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού προχώρησαν το πρωί της Τρίτης στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του Ν.2168/93 «περί όπλων», καθώς και για παράβαση των άρθρων 308 (Απλή Σωματική Βλάβη), 361 (Εξύβριση), 333 (Απειλή) και 378 (Φθορά ξένης ιδιοκτησίας).

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο λιμάνι του Πειραιά, για πράξεις που τελέστηκαν στην Ύδρα, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ταξιδιωτικό του σάκο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: ένα στιλέτο με λάμα μήκους 8,5 εκ., μία σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι στρατιωτικός, μέλος της Λεγεώνας των Ξένων και κάτοικος Γαλλίας, ο οποίος χθες το βράδυ προξένησε υλικές ζημιές σε μπαρ στην Ύδρα, ενώ προέβη και σε χειροδικία εναντίον υπαλλήλου του συγκεκριμένου μπαρ, καθώς και σε άλλα άτομα που πήγαν να τους χωρίσουν.

Στη συνέχεια, έφυγε από το μπαρ χωρίς να συλληφθεί και εντοπίστηκε σήμερα κατά την αποβίβασή του από το Flying Cat, που έκανε το δρομολόγιο Ύδρα-Πειραιάς από στελέχη του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.