Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ρίχνουμε γέφυρες»... Ξεκάθαρο Μήνυμα του Στρατού μας από τον Έβρο ποταμό! Δ΄ Σ.Σ. και 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, περνάνε απέναντι...!!!

Από τον Έβρο, ο Ελληνικός Στρατός εξέπεμψε γι’ ακόμη μία φορά ισχυρό μήνυμα ετοιμότητας κι εγρήγορσης στο πλαίσιο άσκησης διάβασης του ποτα...




Από τον Έβρο, ο Ελληνικός Στρατός εξέπεμψε γι’ ακόμη μία φορά ισχυρό μήνυμα ετοιμότητας κι εγρήγορσης στο πλαίσιο άσκησης διάβασης του ποταμού Έβρου.

Για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε το Μηχανικό του Στρατού, που έστησε σε χρόνο «μηδέν» τα Ribons στον Έβρο, δίνοντας την δυνατότητα εν συνεχεία σε άρματα μάχης Leopard να περάσουν απέναντι, ανάμεσα τους και των νεοπαραληφθέντων Μ1117.

Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΔΟΣ-22», με τη συμμετοχή Τμημάτων και Μέσων του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ«ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ») πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Κατά την άσκηση, εξετάστηκαν αντικείμενα διεξαγωγής επιχειρήσεων διάβασης ποτάμιας γραμμής.

Την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (ΗΔΕ) της άσκησης στις 7 Ιουλίου παρακολούθησε ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού καθώς και παρατηρητές από τις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Deputy Commanding General BG Stephen E. Schemenauer της 34th Infantry Division (US), την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κύπρο.




ΔΕΙΤΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.