Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρισμός για Όλους: Στις 15 ή 16 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε την αίτηση

Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα, Παρασκευή ή Σάββατο (15 ή 16/7) αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός...





Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα, Παρασκευή ή Σάββατο (15 ή 16/7) αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», σύμφωνα με όσα είπε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κα Ζαχαράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ1, τόνισε ότι η καθυστέρηση (σ.σ. είχε αναφερθεί ότι η πλατφόρμα θα ανοίξει 8 ή 9 Ιουλίου) οφείλεται στο ότι «είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα σε συνεργασία με άλλους φορείς και επειδή θέλουμε να είναι άρτια, και στην οργάνωσή της αλλά κυρίως στην εφαρμογή της – και αφού περιμένουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εισέλθουν – δεν θα θέλαμε να υπάρχει μία αρνητική πρώτη διάθεση».

Επιπλέον υπενθύμισε την άυλη κάρτα και υπογράμμισε πως στόχος είναι «να μην ταλαιπωρηθεί ούτε ο χρήστης αλλά ούτε και ο ξενοδόχος, ο οποίος θα το αξιοποιήσει καθώς θα παίρνει άμεσα τα χρήματα» και σημείωσε:

«Θα πληρώνεται άμεσα και δεν θα περιμένει μήνες, όπως με τα προηγούμενα προγράμματα. Χρήματα μάλιστα που θα είναι αφορολόγητα. Είναι ένα ποσό που θα πηγαίνει για τη ρευστότητα της επιχείρησης» τονίζοντας πως όλο αυτό είναι «μία αλυσιδωτή θετική αντίδραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.