Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο Thessaloniki Pride - Ανήλικοι πέταξαν μπουκάλια και έκαψαν σημαιάκια - Μία προσαγωγή

Ανήλικος 14 ετών που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια, μόλις τον εντόπισε η αστυνομία και λίγο πριν την προσαγωγή του, έβαλε τα κλάματα Έ...




Ανήλικος 14 ετών που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια, μόλις τον εντόπισε η αστυνομία και λίγο πριν την προσαγωγή του, έβαλε τα κλάματα

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της πορείας του Thessaloniki Pride.

Συγκεκριμένα, μόλις οι πρώτοι από τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έφτασαν στο ύψος του Λευκού Πύργου, τότε ομάδα ανηλίκων, αποτελούμενη από περίπου 25 άτομα, τους επιτέθηκε πετώντας μπουκάλια και κουτάκια αναψυκτικών, ενώ δεν έλειψαν οι σπρωξιες και οι ύβρεις.

Μάλιστα, τα άτομα άρπαξαν τα χαρακτηριστικά σημαιάκια του Pride από κάποιους συμμετέχοντες της παρέλασης και στη συνέχεια τα έβαλαν φωτιά μπροστά τους φωνάζοντας συνθήματα.

Με την παρέμβαση της ΕΛΑΣ, τα άτομα μετά από λίγη ώρα οπισθοχώρησαν και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια σε ελέγχους ατόμων. Χαρακτηριστική περίπτωση, ότι ανήλικος 14 ετών που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια, μόλις τον εντόπισε η αστυνομία και λίγο πριν την προσαγωγή του, έβαλε τα κλάματα.

Η κατάσταση γρήγορα ηρέμησε και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στα πλαίσια του Thessaloniki Pride.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.