Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακούστε ηλίθιοι... Όταν ο Ερντογάν εξήγγειλε ΠΟΛΕΜΟ με την εκπλήρωση του «Ιερού Όρκου των Τούρκων» (Misaki Milli) δεν ήταν προεκλογικά! Μόλις είχε κερδίσει!

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα -και κάποιοι από αυτούς το παίζουν και πατριώτες, που θεωρούν ότι η υφιστάμενη κρίση με την τουρκία κα...





Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα -και κάποιοι από αυτούς το παίζουν και πατριώτες, που θεωρούν ότι η υφιστάμενη κρίση με την τουρκία και η κλιμάκωση της τις επόμενες ημέρες, έχει προεκλογικό χαρακτήρα... Και για την τουρκία και για εμάς...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ και εγκληματική αφέλεια από το παραπάνω σκεπτικό που διατηρούν και επιχειρύν να κοινωνήσουν διάφοροι κύκλοι, πολιτικοί και δημοσιογραφικοί. Κι αν κάποιοι το κάνουν από σκοπιμότητα, υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν ότι ισχύει, γιατί ίσως οι τούρκοι σκέφτονται σαν κι εμάς...

Μόνο που δεν είναι έτσι... Οι τούρκοι δεν σκέφτονται σαν κι εμάς κι ούτε περίμεναν να έρθει προεκλογική περίοδος για να λένε αυτά που λένε και για να κάνουν αυτά που κάνουν... Ο "Στόχος" αντί άλλων σχολίων, σας καταθέτει ένα ρεπορτάζ από τον Ιούνιο του 2018, όταν ο Ερντογάν μόλις είχε επανεκλεγεί παρέα μα; τους Γκρίζους Λύκους και η σημερινή ρητορική του, μόλις είχε αρχίσει να διαμορφώνεται με επίκεντρο την Ελλάδα και τον "όρκο των τουρκων"... Διαβάστε:


Πόλεμος ήταν η πρώτη εξαγγελία Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος έσπευσε αμέσως στις δηλώσεις του να μιλήσει για την εκπλήρωση του Ιερού Όρκου των Τούρκων (Misaki Milli) κάτι που προμηνύει κανονιοβολισμούς σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο, Συρία-Ιράκ. Η «γκρίζα» αυτή νίκη του Ρ.Τ.Ερντογάν, η σύμπραξη του δηλαδή με τους Γκρίζους Λύκους γεννά πλήθος επιθετικών επιδιώξεων και κατά της χώρας μας.

Πρόκειται για την ειδοποιό διαφορά αυτών των τουρκικών εκλογών. Η χώρα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ξέφρενη, και φανατική Τουρκία. Ερντογάν μαζί με Γκρίζους Λύκους στο τιμόνι της χώρας…

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα κινηθεί προς την εκπλήρωση του Ιερού Όρκου που δόθηκε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση το 1920. Ο Ιερός Όρκος των Τούρκων προβλέπει την επίλυση του ζητήματος της Δ.Θράκης με δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί σε εύθετο χρόνο.




Για να φτάσει όμως ο Ρ.Τ.Ερντογάν στο σημείο αυτό, μετατρέπει την Τουρκία σε Σουλτανάτο. Το πρώτο βήμα ήταν το δημοψήφισμα που διεξήχθη τον περασμένο Απρίλιο με το οποίο οι Τούρκοι αποφάσισαν, με ποσοστό 51%, να αλλάξουν το πολίτευμα της χώρας και από Προεδρευομένη να μετατρέψουν τη «δημοκρατία» τους σε Προεδρική. Ο Ερντογάν πλέον είναι εκτελεστικός πρόεδρος και συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες.

Πρωθυπουργός δεν υπάρχει και το υπουργικό συμβούλιο θα συντίθεται από προσωπικότητες τις οποίες θα επιλέγει ο πρόεδρος. Η θητεία του προέδρου θα διαρκεί πέντε έτη με δυνατότητα ανανέωσης άλλα πέντε έτη.

Με την νέα νίκη του κ. Ερντογάν, η Τουρκία ολοκληρώνει την μετάβασή της στο προεδρικό σύστημα. Οριστικά καταργείται το αξίωμα του Πρωθυπουργού και στην νέα του θητεία στην Προεδρία της χώρας του, ο κ. Ερντογάν αποκτά ενισχυμένες αρμοδιότητες και εξουσίες.

Οι εκλογές στην Τουρκία είναι η συνέχεια της πορείας των Σελτζούκων και των Οθωμανών!
Στο άρθρο που ακολουθεί, ο Ιμπραχίμ Καραγκιούλ –γενικός διευθυντής της εφημερίδας Yeni Şafak, επικοινωνιακής ναυαρχίδας του Ερντογάν και ιδεολογική εμπροσθοφυλακή του – περιγράφει το νεοοθωμανικό στρατηγικό σχέδιο που επιβεβαιώνει αυτό που ήδη αναφέραμε:

Τη διεκδίκηση των εδαφών του Εθνικού Όρκου.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Δεν είναι πλέον δυνατόν να σταματήσει κανείς την Τουρκία. Από τούδε και στο εξής κανείς δεν θα μπορέσει να θέσει αυτή τη χώρα υπό κηδεμονία και να την κάνει υποχείριό του. Είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, είτε οι ευρωπαϊκές χώρες, είτε άλλη χώρα ή δύναμη, κανείς δεν θα μπορέσει να βάλει την Τουρκία σε υποζύγιο.

Δεν είναι δυνατόν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την Τουρκία είτε με εξωτερική επέμβαση είτε από το εσωτερικό, μέσω των «εσωτερικών συνεργατών» τους.

Κι αυτό επειδή ήδη η Τουρκία είναι ένα από τα κέντρα της παγκόσμιας εξουσίας και δεν έχει πλέον ανάγκη τέτοιες σχέσεις μονόπλευρης εξάρτησης και δεν πρόκειται να έχει στο μέλλον. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.