Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα περάσουμε καλά... 😂😂😂 Οι τούρκοι λένε ότι θα κάνουν μόνοι τους αναβάθμιση τα F-16 με εγχώρια συστήματα! 😂😂😂

Με εγχώρια αεροηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά συστήματα) εκσυγχρονίζονται πολεμικά αεροσκάφη F-16, της απογραφής των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σ...



Με εγχώρια αεροηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά συστήματα) εκσυγχρονίζονται πολεμικά αεροσκάφη F-16, της απογραφής των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στην ομιλία του στο 9ο Σεμινάριο Αεροπορικών Συστημάτων, ο Abdurrahman Şeref Can, Επικεφαλής του Τμήματος Αεροσκαφών της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία μαζικής παραγωγής στο Özgür Project, το οποίο πραγματοποιείται για τον εγχώριο εκσυγχρονισμό του F-16.

Ο Abdurrahman Şeref Can, Επικεφαλής του Τμήματος Αεροσκαφών της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών , είπε στην ομιλία του ότι κατά την παραγωγή των αεροσκαφών F-16 για μια περίοδο, τα εξαρτήματα των οποίων ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν στο αεροσκάφος και ότι αυτές οι μελέτες ήταν πολύ διδακτικές. Δηλώνοντας ότι πραγματοποιήθηκαν σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού που ολοκλήρωσαν αυτή τη διαδικασία, τόνισε τη σημασία της έναρξης των έργων Erciyes, Arı και Özgür .

Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΕΦΤΑΣΕ

Εξηγώντας ότι η διαδικασία μαζικής παραγωγής έχει ξεκινήσει στο Özgür Project, για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16 Block 30 με εγχώρια συστήματα, ο Abdurrahman Şeref Can είπε: «Στο σημείο που φτάσαμε σήμερα, αν έχουμε φτιάξει τα αεροηλεκτρονικά μας στο Hürkuş, αν φτιάχνουμε τα δικά μας αεροηλεκτρονικά στη Hürjet, εάν φτιάχνουμε τα αεροηλεκτρονικά μας με τις εταιρείες της αμυντικής βιομηχανίας μας στα Εθνικά Αεροσκάφη Μάχης, θα κάνουμε τη διαδικασία εκσυγχρονισμού. Η σημασία των έργων τους είναι πραγματικά τεράστια», είπε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.