Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλενα Παπαρίζου: Διέκοψε τη συναυλία της και κάλεσε την Αστυνομία – Άνδρας είχε κατεβάσει το παντελόνι του

Ένα άσχημο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας κατέβασε το παντελόνι...





Ένα άσχημο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε όλο το κοινό.



Η αγαπημένη τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε τα τραγούδια της, παρατήρησε ότι υπήρχε αναστάτωση στο κοινό. Αμέσως σταμάτησε και ρώτησε τους θεατές αν είναι όλα καλά. Εκείνοι την πληροφόρησαν ότι υπάρχει ένας κύριος που έχει κατεβάσει το παντελόνι του. 

Η Έλενα Παραρίζου ζήτησε αμέσως να απομακρυνθεί ο εν λόγω άνδρας και να κληθεί η αστυνομία. Όμως ο άνδρας είχε ήδη φύγει από τον χώρο της συναυλίας.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια ταράχτηκε από το περιστατικό και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όμως κατάφερε να χειριστεί την υπόθεση με την απαραίτητη ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά 👑 #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound - Eleftheria

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.