Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται «θερμό» καλοκαίρι – Νέα «επίθεση» Τούρκων: «Η Ελλάδα το μακρύ χέρι των ΗΠΑ στη περιοχή, θα απαντήσουμε»!

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις! Χθες είχαμε κρεσέντο ”επιθέσεων” από τα Ερντογανικά ΜΜΕ, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα! Τι αναφέ...





Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις! Χθες είχαμε κρεσέντο ”επιθέσεων” από τα Ερντογανικά ΜΜΕ, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα!

Τι αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος:

”Ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Η Αμερική έχει αυτή τη στιγμή 5+4, δηλαδή 9 βάσεις στην Ελλάδα. Λοιπόν, εναντίον ποιών δημιουργούνται αυτές οι βάσεις, γιατί υπάρχουν αυτές οι βάσεις; Να τι λένε: «Ενάντια στη Ρωσία…» Ψέματα… Δεν είναι ειλικρινείς. Μπροστά σε όλα αυτά είναι εμφανής η στάση τους απέναντι στην Τουρκία». Με άλλα λόγια, ο πρόεδρος Ερντογάν λέει ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να περικυκλώσουν την Τουρκία.

Αυτές τις μέρες που η ανάμειξη της Ελλάδας στη διαδικασία παραγωγής των αεροσκαφών F-35 είναι στην ατζέντα, είναι σαφές ότι η Τουρκία δεν θα μείνει απαθής στις επιθετικές πολιτικές που ακολουθεί στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού των νησιών.

Ωστόσο, οι ΗΠΑ έχουν κάποιους γεωπολιτικούς υπολογισμούς μπροστά τους: η Ρωσία δεν κάνει πίσω, η Μαύρη Θάλασσα είναι ακόμα κλειστή για τις ΗΠΑ και η επιλογή της Γεωργίας είναι στο τραπέζι.




Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες απρογραμμάτιστες εξελίξεις σε αυτή τη διαδικασία, για παράδειγμα, η κατάσχεση ενός ρωσικού πλοίου που μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο στη Μεσόγειο από την Ελλάδα πρόσφατα και η κατάσχεση ενός ελληνικού τάνκερ από το Ιράν στον Περσικό Κόλπο ως αντίποινα. Όλες αυτές οι εξελίξεις δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει αρχίσει να λειτουργεί ως το μακρύ χέρι των ΗΠΑ στην περιοχή”! directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.