Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκοτώνονται μεταξύ τους... Νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ φιλοτουρκικών ομάδων στη βόρεια Συρία!

Συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων του Συριακού Εθνικού Στρατού, που υποστηρίζεται από την Τουρκία, στην επαρχία του Χαλεπίου, στη βόρε...





Συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων του Συριακού Εθνικού Στρατού, που υποστηρίζεται από την Τουρκία, στην επαρχία του Χαλεπίου, στη βόρεια Συρία, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο και τον τραυματισμό πολλών μαχητών.

Αυτόπτες δήλωσαν στο «Sky News Arabia», την Κυριακή, ότι οι συγκρούσεις συνεχίζονται ακόμη μεταξύ φατριών από το «Μέτωπο του Λεβάντε» και το κίνημα «Αχράρ αλ Σαμ».

Στις συγκρούσεις χρησιμοποιήθηκαν βαρέα οχήματα και τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και από τις δύο πλευρές τις τελευταίες ώρες.

Πολλοί δρόμοι που οδηγούσαν μεταξύ των πόλεων και των κωμοπόλεων της επαρχίας του Χαλεπίου στη βόρεια Συρία κόπηκαν ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων.

Παρά τη μεγάλη εξάπλωση των σημείων συγκέντρωσης των τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή, ο τουρκικός στρατός δεν παρενέβη στις συγκρούσεις μεταξύ των φατριών.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των συνιστωσών του Εθνικού Στρατού είναι συχνές στις περισσότερες περιοχές ελέγχου τους, οι οποίες περιλαμβάνουν τη βόρεια και την ανατολική επαρχία του Χαλεπίου, εκτός από τις πόλεις Ρας αλ Άιν, βορειοδυτικά της Χασάκα, και Ταλ Αμπιάντ, βόρεια της Ράκα.

Sky News Arabia
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.