Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταξιτζής στο Ηράκλειο χτύπησε αστυνομικό ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από έλεγχο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», με έναν οδηγό ταξί να χτυπά αστυνο...




Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», με έναν οδηγό ταξί να χτυπά αστυνομικό ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, χθες το βράδυ, η Αστυνομία έκανε έλεγχο στα ταξί που περιμένουν στη σειρά για να παραλάβουν πελάτες που προσγειώθηκαν με πτήσεις τους και διαπίστωσαν ότι ένας εξ αυτών έκανε «άγρα πελατών», «ψάρευε» δηλαδή πελάτες εκτός σειράς.

Τρομοκρατήθηκε στη θέα των αστυνομικών

Η Αστυνομία διαπίστωσε το περιστατικό και πήγε να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στον οδηγό, ο οποίος όμως βλέποντας τους αστυνομικούς να πηγαίνουν προς το μέρος του, τρομοκρατήθηκε και θέλησε να ξεφύγει μπαίνοντας στο ταξί.

Εβαλε «μπροστά», πάτησε γκάζι και καθώς έφευγε χτύπησε στο πόδι έναν αστυνομικό τραυματίζοντάς τον!

Αμεσα φυσικά συνελήφθη και ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου ευτυχώς για εκείνον δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.