Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ούτε οι τούρκοι δεν τα λένε αυτά... «Συγκαλυμμένη επιθετικότητα και επεκτατισμός» για τους γενίτσαρους του Σπάρτακου η Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης Ελλάδας – Κύπρου!

Αυτούς έχουν για συνομιλητές ορισμένοι εκεί στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, που ξέμειναν από την εποχή διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου. Για...





Αυτούς έχουν για συνομιλητές ορισμένοι εκεί στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, που ξέμειναν από την εποχή διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου. Για το ποιος είναι ο ρόλος των γενίτσαρων του Σπάρτακου, ο «Στόχος» έχει γράψει δεκάδες φορές, μιας και οι ίδιοι όχι μόνο δεν το κρύβουν, αλλά το διαφημίζουν κιόλας.

Έτσι αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους την Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας – Κύπρου, χαρακτηρίζοντάς την σαν… συγκαλυμμένη επιθετικότητα και ένδειξη επεκτατισμού! Και όλα αυτά για να υπονομεύσει το υψηλό εθνικό φρόνημα, διατυμπανίζοντας ότι: «Ο εργαζόμενος λαός δεν έχει κανένα εθνικό συμφέρον. Απαιτείται επομένως η ένταση της συνεργασίας και της κοινής πάλης των λαών σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο. Η συμβολή όλων στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό. Για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής. Για να μετατρέψουμε την Απειλή θυσίας μας στην σύρραξη μεταξύ των αστικών κρατών Ελλάδας-Τουρκίας, σε Απειλή Επαναστατικής Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής τους, με κοινό αγώνα Τούρκων και Ελλήνων εργαζομένων. Από αυτή την σκοπιά έχει τεράστια σημασία η αντιπολεμική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που καλεί σε κοινή πάλη Έλληνες-Τούρκους-Κύπριους φαντάρους ενάντια στους πολέμους και τους ανταγωνισμούς τους»!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.