Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κως: Πέταξε πέτρα στο προεδρείο την ώρα της δίκης! Τραυματίστηκε ο Γραμματέας της Έδρας...

Ένα σοβαρό επεισόδιο συνέβη στα δικαστήρια της Κω, όταν ένας 52χρονος εκσφενδόνισε μία πέτρα προς τους δικαστές ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ...





Ένα σοβαρό επεισόδιο συνέβη στα δικαστήρια της Κω, όταν ένας 52χρονος εκσφενδόνισε μία πέτρα προς τους δικαστές ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη, χθες το πρωί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο 52χρονος διάδικος πέταξε την πέτρα στα καλά καθούμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι ο γραμματέας.

Η αντίδραση ήταν έντονη από τους δικηγόρους της Κω, που απέχουν σήμερα από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 52χρονος ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, έχει καταθέσει περισσότερες από 50 μηνύσεις σε Ρόδο και Κω εναντίον της για παραβίαση σχετικής απόφασης περί επικοινωνίας με το παιδί τους.

Έπειτα από αίτημα της πρώην συζύγου του – κατηγορούμενης, δια του δικηγόρου της Μιχαήλ Εκατομμάτη, 11 απ’ αυτές τις υποθέσεις συνεκδικάστηκαν χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Κω.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας -σύμφωνα με πληροφορίες- ο 52χρονος ήταν ιδιαίτερα εριστικός. Ωστόσο, όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε την αθώωση της πρώην συζύγου του -έπειτα από πρόταση του Εισαγγελέα- ο 52χρονος έβγαλε μία μεγάλη πέτρα από την τσέπη του και την εκσφενδόνισε στην έδρα.

Η πέτρα έσπασε το προστατευτικό πλαστικό που υπάρχει και τραυμάτισε στο μάτι τον γραμματέα του δικαστηρίου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση με τον Εισαγγελέα να διατάζει τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει και τώρα αναζητείται σε ολόκληρο το νησί.

Σημειώνεται ότι 30 από τις μηνύσεις που ο ίδιος έχει καταθέσει εναντίον της πρώην συζύγου του θα δικαστούν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου, όπου την κατηγορούμενη θα εκπροσωπήσει η δικηγόρος κα Σταματία Φύλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.