Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέως Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά είναι ο δολοφονημένος από την αδερφό του στα Πατήσια!

Έπληξε θανάσιμα με μαχαίρι και δολοφόνησε τον μεγαλύτερο αδελφό του στα Πατήσια ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Τμήμα Ασφαλειας όπου ομολόγησε...









Έπληξε θανάσιμα με μαχαίρι και δολοφόνησε τον μεγαλύτερο αδελφό του στα Πατήσια ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Τμήμα Ασφαλειας όπου ομολόγησε την πράξη του μέσα σε ακατάληπτο λόγο και συνελήφθη

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο 59χρονος συνταξιουχος του ΟΛΠ παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων (05/06-12.00) στα ακατάληπτα λόγια του στους αστυνομικούς, ομολόγησε τη δολοφονία του 69χρονου αδερφού του συνταξιούχου αστυνομικού, Θανάση Γεωργάκη, ο οποίος ειχε διατελέσει διοικητής της Τροχαίας Πειραιά.

 Αστυνομικοί μετέβησαν στο στο διαμέρισμα του επι της Καυταντζόγλου στο κέντρο της Αθήνας όπου εντόπισαν τον 69χρονος νεκρό με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό και το θώρακα.

Ο 59χρονος φέρεται να παρέθεσε στις ερωτήσεις των Αστυνομικών για τα κίνητρα της πράξης του, ότι «τον σκότωσα γιατί .. μου έκανε μαγκιές».






Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ενώ έχει υποβληθεί αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς κρίνεται ότι ο καθ ομολογίαν δράστης αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.