Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά Μέσα ισχυρίζονται ότι έπιασαν στην τουρκία πράκτορα της ΕΥΠ και δημοσιεύουν και την φωτογραφία του!

Τα πράγματα χοντραίνουν επικίνδυνα στα Ελληνοτουρκικά με την τουρκική μονταζιέρα να αποδεικνύεται πρωταθλήτρια στην ανεύρεση κατηγοριών σε ...



Τα πράγματα χοντραίνουν επικίνδυνα στα Ελληνοτουρκικά με την τουρκική μονταζιέρα να αποδεικνύεται πρωταθλήτρια στην ανεύρεση κατηγοριών σε βάρος της Ελλάδας

"Έλληνας κατάσκοπος πιάστηκε από τη MIT", είναι ο τίτλος άρθρου τουρκικού ΜΜΕ του οποίου τα κυριότερα σημεία είναι τα ακόλουθα:

"Ο Έλληνας πολίτης Mohammed Amar Ampara, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να κατασκόπευε την Τουρκία για λογαριασμό της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συνελήφθη από τη MIT.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της.

Διαπιστώθηκε ότι ο Έλληνας κατάσκοπος Ampara συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία και ασχολούνταν με κατασκοπευτικές δραστηριότητες υπό το όνομα του εμπορίου.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Αποκάλυψη... Από την 19η Μαϊου έχουν απαγάγει οι τούρκοι τον έμπορα χαλιών -δήθεν συνεργάτη της ΕΥΠ- Αμάρ Αμπάρα με επιχείρηση στο Γκαζιαντεπ του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν!

Διαπιστώθηκε ότι ο Ampara, ο οποίος συνελήφθη από την επιχείρηση της MIT, συγκεντρώνει πληροφορίες για τα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα σύνορα και τις μεταβιβάζει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και διεξάγει έρευνα για Σύρiους στην Τουρκία και επιχειρηματίες στην Ελλάδα που υποστηρίζουν την FETO, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΥΠ."

Tα ίδια αναφέρει και έτερο τουρκικό ΜΜΕ, φίλα προσκέιμενο προς τον Ερντογάν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.