Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γένοιτο...!!! Οι Αμερικάνοι μας δίνουν Έξυπνες διατρητικές βόμβες καθιστώντας φορέα τρόμου και πανικού την Πολεμικής μας Αεροπορία!

Με εκτιμώμενο κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια-Φόβο και τρόμο σπέρνει η Πολεμική Αεροπορία μας "Οι ΗΠΑ ενέκριναν κονδύλι για την αγορά απ...




Με εκτιμώμενο κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια-Φόβο και τρόμο σπέρνει η Πολεμική Αεροπορία μας

"Οι ΗΠΑ ενέκριναν κονδύλι για την αγορά από την Ελλάδα έξυπνων βομβών", είναι ο τίτλος είδησης του MEGA, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας Συνεργασίας για την αμυντική ασφάλεια των ΗΠΑ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποφάσισε να εγκρίνει πώληση έξυπνων βομβών σε χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά και σε φιλικές χώρες προς τις ΗΠΑ, με εκτιμώμενο κόστος 22, 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι χώρες όπου θα κατευθυνθούν οι έξυπνες βόμβες, είναι το Βέλγιο, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές του MEGA, η Πολεμική Αεροπορία, πρόκειται να αποκτήσει «έξυπνες βόμβες» με εκτιμώμενο κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή θα πάρουμε περισσότερες από αυτές τις βόμβες, από όσες θα πάρουν όλες οι άλλες χώρες μαζί στις οποίες φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται η τουρκία!

Αυτό σύμφωνα με εκτιμητές μπορεί και να σημαίνει πως η συμμετοχή των άλλων χωρών στη λίστα μπορεί να είναι και προσχηματική και πως σκοπός ήταν να τις προμηθευτεί η Ελλάδα...

Πρόκειται κυρίως για διατρητικές βόμβες, που ως στόχο έχουν να καταστρέφουν θωρακισμένα στρατηγεία, θωρακισμένες αποθήκες και θωρακισμένα υπόστεγα αεροσκαφών.

Επιπλέον, πρόκειται να αποκτήσει ελαφρύτερου τύπου «έξυπνες βόμβες», με στόχο λιγότερο θωρακισμένους στόχους

Από τα παραπάνω διαφαίνεται ότι η Πολεμική Αεροπορία μας ενισχύεται σημαντικά, αλλά και πως η πιθανότητα θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο είναι πολύ μεγάλη, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.