Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Στη φυλακή για τον βιασμό της 15χρονης κόρης του – Τον «σταύρωσε» η ίδια η μητέρα του

O βιασμός της 15χρονης στα Χανιά πιστοποιήθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο πατέρας της, κρίθηκε προφυλακιστέος με τα νέα στοιχεία που...





O βιασμός της 15χρονης στα Χανιά πιστοποιήθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο πατέρας της, κρίθηκε προφυλακιστέος με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται να προκαλούν αίσθηση…

Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να μεταφερθεί ο 38χρονος Χανίωτης, οποίος μετά από απολογία του χθες σε ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό της 15χρονης σήμερα κόρης του, αλλά την τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος της 9χρονης κόρης του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από τις παραινέσεις της μητέρας του 38χρονου πατέρα και του θείου των κοριτσιών να καταθέσουν ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Χανίων του συνηγόρου του κατηγορουμένου–που διορίστηκε αυτεπάγγελτα από το Δικαστήριο- ο 38χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει πειράξει ποτέ τα παιδιά του και θεωρεί ότι υπήρξε σκευωρία σε βάρος του, από τη μητέρα του και τον αδερφό του οι οποίοι κατά δήλωσή του τον μισούν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μεγαλύτερο κορίτσι, έπεσε θύμα βιασμού κατ’ επανάληψη από το 2014 – 2022, ενώ στο μικρότερο κοριτσάκι, ασκήθηκαν ασελγείς πράξεις, τα δύο τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βιασμός έχει διαπιστωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο αδελφός του ο οποίος τον κατηγορεί είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, ενώ η γιαγιά των παιδιών τα κακομεταχειρίζονταν και τα χτυπούσε συχνά.

Το 2016 είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από τους γονείς οι οποίοι δεν διέθεταν σταθερό εισόδημα και αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες και με παρέμβαση της γιαγιάς αντί τα παιδιά να καταλήξουν σε κάποια δομή, ανέλαβε την κηδεμονία τους και έμεναν μαζί της στη Νέα Χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.