Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανία: Επίθεση με όλμους σε συνεργείο της BILD με Έλληνα φωτορεπόρτερ

Επίθεση από ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία δέχτηκε δημοσιογραφικό συνεργείο της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ (Bild) την ώρα που προσπαθούσε...




Επίθεση από ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία δέχτηκε δημοσιογραφικό συνεργείο της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ (Bild) την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την περιοχή του Λυσιτσάνσκ. Στο συνεργείο συμμετέχει και ο Έλληνας φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild οι τρεις άνδρες προσπαθούσαν να φύγουν από το Λυσιτσάνσκ, που είναι περικυκλωμένο από ρωσικές δυνάμεις. Σε εκείνο το σημείο δέχτηκαν τα πυρά. Το Λυσιτσάνσκ βρίσκεται στην Ανατολική Ουκρανία. Στην περιοχή μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα μέλη του συνεργείου είναι καλά στην υγεία τους. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο Έλληνας φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης και οι δημοσιογράφοι Πολ Ροζενχάιμερ και ο Βαντίμ Μοισένκο.

«Η επίθεση δείχνει για άλλη μια φορά ότι ο ρωσικός στρατός δεν κάνει διάκριση μεταξύ στρατιωτικών και πολιτικών στόχων, αλλά απλώς βομβαρδίζει τα πάντα», δήλωσε ο Πολ Ροζενχάιμερ, ο οποίος είπε ακόμα ότι οι Ρώσοι προφανώς έκαναν επίθεση με πυρά όλμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.