Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πνιγμό «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση για τον 52χρονο νεκρό στο Άγιο Όρος – Εντοπίστηκε με τα ρούχα στη θάλασσα

Τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εντός των υδάτων, εντόπισε μοναχός την Πέμπτη κοντά στον αρσανά της Σκήτης της Αγίας Άννας, στην Ιερά Μονή Με...





Τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εντός των υδάτων, εντόπισε μοναχός την Πέμπτη κοντά στον αρσανά της Σκήτης της Αγίας Άννας, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 52χρονου προσκυνητή ρουμανικής καταγωγής που εντοπίστηκε νεκρός την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους.



Τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εντός των υδάτων, εντόπισε μοναχός κοντά στον αρσανά της Σκήτης της Αγίας Άννας, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το Λιμεναρχείο του Αγίου Όρους, η σορός του 52χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει ως αιτία θανάτου ο πνιγμός. Ο άτυχος προσκυνητής εντοπίστηκε νεκρός φορώντας τα ρούχα του και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε ατύχημα.

H προανάκριση που έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο του Αγίου Όρους αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.