Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Εντοπίστηκαν τα δύο καλάσνικοφ με τα οποία “γάζωσαν” τον 38χρονο

Εντοπίστηκαν τα δύο καλάσνικοφ με τα οποία οι δράστες “γάζωσαν” τον 38χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα, το πρ...




Εντοπίστηκαν τα δύο καλάσνικοφ με τα οποία οι δράστες “γάζωσαν” τον 38χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα όπλα βρέθηκαν μέσα στο βανάκι που είχαν εγκαταλείψει οι δράστες αμέσως μετά την φονική επίθεση, στην οδό Κατράκη στην Παλλήνη. Είχαν φροντίσει ώστε να κάψουν το όχημα, σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Κατά συνέπεια και τα δύο καλάσνικοφ έχουν υποστεί ζημιές από τη φωτιά.

Ωστόσο, θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προκειμένου να αναλυθούν από τους ειδικούς, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Κύκλωμα λαθρέμπορων καυσίμων καταγγέλλει ο πατέρας του θύματος

Κύκλωμα λαθρέμπορων καυσίμων καταγγέλλει ο πατέρας του 38χρονου ότι βρίσκεται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου του, το πρωί του Σαββάτου στο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Γέρακα.

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι «βρώμικοι’ Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων. Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. Ξέρουν Υπουργοί και αξιωματικοί. Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας», δήλωσε ο πατέρας του 38χρονου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.