Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Νάξο στην κηδεία της 36χρονης που έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκράτι - Τραγικές φιγούρες η οικογένειά της

Το τελευταίο αντίο στην 36χρονη που έχασε τη ζωή της στο Παγκράτι, πέφτοντας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας της, είπαν η οικογένειά της ...





Το τελευταίο αντίο στην 36χρονη που έχασε τη ζωή της στο Παγκράτι, πέφτοντας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας της, είπαν η οικογένειά της αλλά και οι συγγενείς και φίλοι της το απόγευμα της Τετάρτης (15.6.2022) στη Νάξο, όπου έγινε η κηδεία της.

Η κηδεία της αδικοχαμένης 36χρονης στο Παγκράτι τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου και οι γονείς, ο σύζυγος, ο αδελφός και άλλοι στενοί συγγενείς ήταν τραγικές φιγούρες, σύμφωνα με το naxostimes.gr.

Στην κηδεία βρέθηκε πλήθος κόσμου από βουλευτές, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και της λιμενικής αρχής, καθώς και εκατοντάδες άλλοι φίλοι και συγγενείς, όλοι τους συντετριμμένοι, καθώς το σοκ του θανάτου της είναι μεγάλο.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 36χρονη έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Παγκράτι, προσπαθώντας να μπει στο διαμέρισμά της, αφού είχε κλειδωθεί απ’ έξω. Όμως, έπεσε στο κενό γνωρίζοντας τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, η 36χρονη θα πήγαινε στο νησί μαζί με τα παιδιά της, το 11χρονο αγόρι και το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι της, το Σάββατο, ώστε να εργαστεί εκεί που εποχιακά εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο νησί ενώ ο σύζυγός της βρίσκονταν ήδη στη Νάξο.

Σύμφωνα με συγγενή της, η 36χρονη με τα δύο της παιδιά και τη θεία της είχαν βγει έξω με το αυτοκίνητο. Έφτασαν στο σπίτι και τα παιδιά θα πήγαιναν με τη θεία τους στο πάρκο της γειτονιάς, ενώ η Τζανετίνα ανέβηκε στο σπίτι. «Η πόρτα δεν άνοιγε… ίσως κάποιος είχε προσπαθήσει να την παραβιάσει» σημειώνει ο συγγενής της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Πήγε και χτύπησε στη γειτόνισσα ώστε να μπει από το μπαλκόνι στο σπίτι της… Υποχώρησε το μάρμαρο εκεί που πάτησε βρέθηκε στο κενό και κρατιόταν στο μπαλκόνι. Φώναζε «βοήθεια», τα χέρια της δεν την κράτησαν και έπεσε. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος…» συμπληρώνει.

«Ο άντρας της ήρθε προ δεκαημέρου στη Νάξο και έπιασε δουλειά. Ήταν να έρθει μαζί με όλη την οικογένεια. Όμως για να κάνουν το χατίρι του 11χρονου γιου τους η Τζανετίνα έμεινε με τα παιδιά στην Αθήνα και θα έρχονταν το Σάββατο (18 Ιουνίου) στο νησί. Η πόρτα ίσως ήταν παραβιασμένη, το κλειδί δεν έμπαινε… και η λύση που σκέφτηκε ήταν να μπει στο σπίτι της από το διπλανό μπαλκόνι…» μας λέει ο συγγενής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.