Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού με θύμα τον 22χρονο στον Αργουλιό Μυλοποτάμου – Ομολόγησε το έγκλημα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο δράστης του φονικού στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας που...




Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο δράστης του φονικού στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο συγχωριανό του παραδόθηκε στην αστυνομία, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας (13/6).

Ο 44χρονος δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς, στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο 44χρονος ομολόγησε πως εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν παρέδωσε το όπλο που χρησιμοποίησε ή υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκεται.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα creta24, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 44χρονος υποστήριξε πως είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του θύματος κατά τη διάρκεια του οποίου αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανακριτική διαδικασία. Ο 44χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα τις επόμενες ώρες.
Αβάσταχτος ο πόνος για την οικογένεια του 22χρονου

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια του 22χρονου Κώστα. Ο πατέρας ενός βρέφους εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του, η οποία τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της.

«Ήσουν το στήριγμά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους στο Facebook, τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.

Σε μήνυμά της αναφέρει: «Πού είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον τάιζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες …και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα πού είσαι, δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου … τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου … ήσουν το στήριγμά μου».


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Cretalive, πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος λόγω κτηματικών διαφορών, ουδείς όμως μπορούσε να υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα ξέφευγε και θα έφτανε έως την ανθρωποκτονία.
Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδελφής του

Σπαρακτική είναι η ανάρτηση και της αδελφής του στο Facebook, με την οποία απευθύνει πολλά “γιατί” στον νεκρό αδελφό της. Η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονική επίθεση, “μιλάει” στον 22χρονο, εκφράζοντάς του και την αγωνία της για τον δικό της γιο, που είχε πολύ αδυναμία στον 22χρονο, θείο του, αλλά εκδηλώνει και το παράπονό της για το ότι ο αδελφός της δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα.. .ούτε καν το νεογέννητο γιο του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.