Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοκτονία γυμναστή: Πώς μπορεί να συνδέεται με την καταγγελία βιασμού της 22χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

«Ντόμινο» αποκαλύψεων αλλά και στοιχείων φαίνεται πως έφερε η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή της Θεσσαλονίκης, που κρεμάστηκε μέσα στο γυ...









«Ντόμινο» αποκαλύψεων αλλά και στοιχείων φαίνεται πως έφερε η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή της Θεσσαλονίκης, που κρεμάστηκε μέσα στο γυμναστήριό του.

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για μία γυναίκα – αράχνη, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αρχικά τράβηξε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ωστόσο, από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, φαίνεται ότι η υπόθεση είναι πολύ βαθύτερη από μια αυτοκτονία λόγω μιας γυναίκας – αράχνης που «έφαγε» λεφτά από τον αυτόχειρα.

Η σύνδεση με την υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ερευνάται αν υπάρχει άμεση ή έμμεση σχέση της αυτοκτονίας του γυμναστή με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 22χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Ο αυτόχειρας στο τελευταίο σημείωμά του λέει ότι η γυναίκα που τον εξαπάτησε -η γυναίκα αράχνη- είναι στενό συγγενικό πρόσωπο της 17χρονης που συνόδευσε την 22χρονη Γεωργία στο πάρτι της πρωτοχρονιάς. Είναι η φίλη της Γεωργίας που έφυγε στην πορεία. Η συγκεκριμένη γυναίκα – αράχνη μάλιστα, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που παρότρυνε την 17χρονη να πάει στο συγκεκριμένο πάρτι μαζί με την Γεωργία.

Επίσης, η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίζεται να είναι δημιουργός πολλών ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών για συναλλαγές κυρίως από τη Βουλγαρία.

Το σχόλιο του αυτόχειρα για την υπόθεση βιασμού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο αυτόχειρας γυμναστής ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ότι η εισαγγελική απόφαση για «ανύπαρκτο βιασμό» της 22χρονης Γεωργίας, ήταν σωστή!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα – αράχνη, είχε μαζί με τον σύζυγό της γνωριμία και συναλλαγές με επιχειρηματίες που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον της 22χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε ότι βιάστηκε.




Μάλιστα αυτοί οι επιχειρηματίες έχουν ήδη δικαστικές εκκρεμότητες για απάτες και ξέπλυμα χρήματος ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένη έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμούς και εκβιάσεις. Ορισμένα στοιχεία επιβεβαιώνονται και με εξετάσεις DNA…
Από την Αστυνομία λοιπόν, μιλούν για μία έρευνα που ήταν ήδη σε εξέλιξη και τώρα, με την αυτοκτονία του γυμναστή, ίσως να προστεθούν νέα στοιχεία…

Όπως είπε στο LiveNews, φίλος του 50χρονου γυμναστή «ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Και στο τελευταίο του σημείωμα δεν τον νοιάζουν τα λεφτά αλλά ότι με το που τελείωσαν τα λεφτά τελείωσε και αυτή».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.