Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Χειροπέδες σε πέντε διακινητές – Απέτρεψαν την είσοδο 20 παράτυπων μεταναστών

   Η ευρύτερη περιοχή του Έβρου αποτελεί πύλη εισόδου για παράτυπους μετανάστες, καθώς εκεί προσπαθούν να δράσουν και πολλά κυκλώματα. Το τ...

  






Η ευρύτερη περιοχή του Έβρου αποτελεί πύλη εισόδου για παράτυπους μετανάστες, καθώς εκεί προσπαθούν να δράσουν και πολλά κυκλώματα.

Το τελευταίο διήμερο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας προχώρησαν στην σύλληψη συνολικά πέντε διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μετανάστες που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ παράλληλα απέτρεψαν την παράνομη είσοδο ακόμη περίπου 20 μεταναστών.

Στην πρώτη περίπτωση επί της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης-Συνόρων, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τρεις διακινητές, μεταξύ των οποίων ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επιβαίνοντες σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) με οδηγό τον ημεδαπό, μετέφεραν τρεις μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, οι δύο αλλοδαποί διακινητές είχαν καθοδηγήσει τους μετανάστες σε προκαθορισμένο σημείο προκειμένου να επιβιβαστούν στο εν λόγω όχημα.

Στη δεύτερη περίπτωση και κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην παρέβρια περιοχή Αμορίου Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν με φουσκωτή βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τρεις μετανάστες που δεν έφεραν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Η σύλληψη των δύο διακινητών είχε ως αποτέλεσμα την αποτροπή της παράνομης εισόδου στο ελληνικό έδαφος περίπου άλλων 20 ατόμων, τα οποία ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους προκειμένου να μεταφερθούν με τη βάρκα.

Κατασχέθηκαν ένα όχημα, μία πλαστική βάρκα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.