Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη... Από την 19η Μαϊου έχουν απαγάγει οι τούρκοι τον έμπορα χαλιών -δήθεν συνεργάτη της ΕΥΠ- Αμάρ Αμπάρα με επιχείρηση στο Γκαζιαντεπ του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν!

H κατηγορία που προσάπτουν οι Τούρκοι, σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Εξωτερικών, στον άνδρα για κατασκοπεία δεν έχει καμία σχέση με τα ...





H κατηγορία που προσάπτουν οι Τούρκοι, σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Εξωτερικών, στον άνδρα για κατασκοπεία δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα.

''Αναφορικά με τον Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, επισημαίνεται ότι η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα πριν από λίγες εβδομάδες. Έκτοτε, η Ελληνική Πρεσβεία είχε επανειλημμένα και μετά επιτάσεως θέσει το ζήτημα στις τουρκικές αρχές, οι οποίες, όμως, ουδέποτε έδωσαν κάποια απάντηση''

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ελληνικής υπηκοότητας Αμπάρα απήχθη από τις 19 Μαϊου στο Γκαζιάντεπ της Τουρκίας όπου είχε μεταβεί για εμπορία χαλιών. Η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα έχει προβεί έκτοτε σε 8 διαβήματα στο τουρκικό ΥΠΕΞ και τουλάχιστον σε άλλα 20 διαβήματα σε αστυνομικές αρχές στην Τουρκία, ενώ το θέμα κοινοποιήθηκε και στην ΕΕ.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν για το θέμα πως ο Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία, διενεργούσε κατασκοπεία για λογαριασμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τις τουρκικές δυνάμεις στα σύνορα και τις οποίες μεταβίβαζε στις ελληνικές υπηρεσίες.

Τονίζουν παράλληλα πως ερευνούσε Σύρους στην Τουρκία, καθώς και επιχειρηματίες που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Σημειώνουν επίσης ότι κατασκόπευε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για επιχειρηματίες στην Τουρκία που στηρίζουν τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.