Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καρφώνουν οι συμμαθητές του... «Κυκλοφορούσε με το μποξεράκι» ο αλβανός μαθητής... «Δεν έχει δώσει δικαιώματα η καθηγήτρια»

Η καθηγήτρια του 65ου Γυμνασίου Αθηνών, με την κατηγορία της “σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων”, συνελήφθη μετά από επεισόδιο με ανήλικο μαθ...






Η καθηγήτρια του 65ου Γυμνασίου Αθηνών, με την κατηγορία της “σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων”, συνελήφθη μετά από επεισόδιο με ανήλικο μαθητή και την καταγγελία της μητέρας του στην Αστυνομία

Η μητέρα του ανήλικου μαθητή στο 65ο Γυμνάσιο Αθηνών, στα Κάτω Πατήσια κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές ότι ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από καθηγήτριά του, την περασμένη Δευτέρα (16/05), στο προαύλιο με την παρουσία συμμαθητών του. Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη στο Σχολικό Συγκρότημα, εντόπισε τον ανήλικο μαθητής, ο οποίος τους υπέδειξε αμυχές στον λαιμό, στην ωμοπλάτη και στην δεξιά παλάμη.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ανήλικος μαθητής στους Αστυνομικούς, η καθηγήτρια του επιτέθηκε ξαφνικά στο προαύλιο, χωρίς να ξέρει τον λόγο. Ωστόσο μαθητές του Γυμνασίου αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι ήρεμη και δεν τους είχε δώσει κανένα δικαίωμα, ούτε είχε επεισόδιο με άλλους μαθητές. Ενώ υποστήριξαν ότι ο συμμαθητής τους κυκλοφορούσε στο προαύλιο φορώντας μόνο το μποξεράκι του και μόλις τον είδε η καθηγήτρια, τον τράβηξε από την τσάντα του εκνευρισμένη προκειμένου να τον οδηγήσει στο γραφείο των καθηγητών.

Η εκπαιδευτικός συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.