Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφού βρίσκουν κορόϊδα... Εύβοια: Άδειασαν τον λογαριασμό ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου

Άρπαξαν συνολικά 6.500 ευρώ - Ο δράστης φέρεται να εξαπάτησε και δεύτερη ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων Εύκολα θύματα στα πρόσωπα ...






Άρπαξαν συνολικά 6.500 ευρώ - Ο δράστης φέρεται να εξαπάτησε και δεύτερη ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων

Εύκολα θύματα στα πρόσωπα των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στην Εύβοια φαίνεται πως έχει βρει ένας απατεώνας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να κλείσει δωμάτιο και να το προπληρώσει μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής, καταφέρνοντας να ξαφρίσει τους λογαριασμούς τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος -πιθανότατα- επιτήδειος είχε εξαπατήσει την Πρωτομαγιά άλλη μια ιδιοκτήτρια ενοικιαζομένων δωματίων στα Βασιλικά, με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά λέγοντάς της ότι ενδιαφέρεται να νοικιάσει δωμάτιο για πολυήμερες διακοπές. Η 70χρονη γυναίκα δεν υποπτεύθηκε το παραμικρό, όταν ο “ενοικιαστής” της ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού της, δήθεν για να καταθέσει τα χρήματα.

Αφού τον έδωσε μαζί με τους απόρρητους κωδικούς της, του παραχώρησε έτσι πρόσβαση στον λογαριασμό της. Όμως, πέρασαν αρκετές ημέρες ώσπου να αντιληφθεί η 70χρονη ότι, αντί να καταθέσει χρήματα, μετέφερε σε άλλους λογαριασμούς το ποσό των 6.500 ευρώ. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Χαλκίδας, που ερευνά για να εντοπίσει τον δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.